' Yavaş Yavaş''Turnesinin Finaline Yoğun İlgi

Paramparça, İstanbul'da Sonbahar gibi kültleşen şarkılarının yanı sıra Bugün, En Güzel Hikayem, Bana Öyle Bakma gibi şarkılarının da akustik hallerini turnenin de adı gibi Yavaş Yavaş, 14 şehirde dinleyicileri ile buluşturdu. Ve şimdi sıra 15 şehir olan İ

Magazin 13.04.2014 15:49:21 0

Paramparça, İstanbul’da Sonbahar gibi kültleşen şarkılarının yanı sıra Bugün, En Güzel Hikayem, Bana Öyle Bakma gibi şarkılarının da akustik hallerini turnenin de adı gibi Yavaş Yavaş, 14 şehirde dinleyicileri ile buluşturdu. Ve  Teoman 15 şehir olan İstanbul’da sevenleri ile buluştu. 

                               Vodafone FreeZone sponsorluğunda gerçekleşen "yavaş yavaş" turnesinin finali  Zorlu Center PSM Ana Tiyatro`da hayranlarıyla buluştu.

Tanınmış şarkılarını akustik olarak seslendiren Teoman ayrıca sevdiği şarkılarını da piyano, keman ve akustik gitar üçlüsüyle yorumladı. Vodafone FreeZone sponsorluğunda gerçekleşen "yavaş yavaş" turnesi kapsamında 15 şehirde hayranlarıyla buluşan ve yoğun ilgi gören Teoman, turnenin finalini İstanbul Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi Ana Tiyatro` da gerçekleştirdi.

Vodafone FreeZone sponsorluğunda gerçekleşecek “Yavaş Yavaş” turnesinde Teoman, akustik olarak tanınmış şarkılarının yanı sıra, sevdiği şarkılarını da piyano, keman, akustik gitar üçlüsü ile 15 şehirde seyirciyle buluşturacak. Atlantis Yapım organizasyonuyla 19 Şubat – 21 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek konserler için şimdiden yerinizi ayırın.

Teoman; “Paramparça”, “İstanbul’da Sonbahar” gibi geniş kitlelerin bildiği parçaların yanı sıra “Bugün”, “En Güzel Hikayem”, “Bana Öyle Bakma” gibi şarkılarının akustik hallerini turnenin de adı gibi “Yavaş Yavaş”, 15 şehrin salonlarında samimi bir ortamda dinleyiciyle buluşturdu.

“Yavaş Yavaş” turnesinde Teoman’a; piyanoda Ece Dağıstan, kemanda Mahur Tukan, gitarda Tolga Akyıldız eşlik etti..

Teoman, sevenleri tarafından uzun zamandır beklenen ve 15 şehri kapsayacak akustik konser turnesine Konya’dan başladı.  

Teoman; Konya` dan başladığı Aksaray, Kayseri, Malatya, Diyarbakır, Mardin, Adana, Denizli, Urfa, Gaziantep gibi Anadolu` nun 15 şehrinde biletlerin önceden tükendiği ve izdiham yaşanan turnenin, İstanbul` da gerçekleşen final konserinde "Paramparça", "İstanbul`da Sonbahar" gibi geniş kitlelerin bildiği parçaların yanı sıra "Bugün", "En Güzel Hikayem", "Bana Öyle Bakma" gibi şarkılarının akustik hallerini hayranlarının beğenisine sundu.

 

Teoman hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği,’’Yavaş,Yavaş’’ turnesinin finalı muhteşem oldu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MAGAZİN SERVİSİ

HABER:ESTERGON KARAGÖZ


38.7° / 26.8°
  • BIST 100

    10771,40%0,29
  • DOLAR

    32,82% 0,04
  • EURO

    35,04% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2449,21% -1,62
  • Ç. ALTIN

    4004,66% 0,79